Team Studio Me.Mo.| Margo

Team Studio Me.Mo. |

Ik ben Margo, ik ben 25 jaar en heb een passie voor alles wat met mode te maken heeft.
Ik werk al een tijdje samen met Margot, en toen ze mij vertelde over haar droom was ik meteen heel enthousiast!
We hebben er samen veel over gepraat, ideeën gedeeld, gebrainstormd over de naam, een logo ontworpen,... en zo ontstond Studio Me.Mo.stap voor stap. Al snel werd alles heel concreet; materialen kiezen, collecties bedenken, een website bouwen, foto's maken,... en al die andere dingen die erbij komen kijken. Een super leuk proces om aan te mogen meewerken!

Ik vind het fantastisch leuk dat we met een nieuw merk gestart zijn, waar we allebei 100% achterstaan. Waar we beiden onze visie in terug zien en waar we ook andere mensen dolgelukkig mee kunnen maken.
Wat is er nu mooier dan een juweel dat je nauw aan het hart ligt? Dat is toch fantastisch?!

Mijn functie binnen Studio Me.Mo. is heel uiteenlopend. Margot en ik doen alles zelf, zo kan je je wel inbeelden dat wat we doen heel breed is.
De ene dag zijn wij fotograaf, dan weer digital marketeer, content creator, website bouwer, sales, ...etc.
Allemaal super leuke aspecten om aan te kunnen werken, en dat maakt de job ook zo interessant.

Zou je graag meer willen weten? Laat je vraag dan zeker achter in een reactie.

Veel liefs,

Margo

 

Laat een bericht achter

nl