Stilte...voor de storm 💥 | In de knoop als ondernemer

Het zal de meesten niet ontgaan zijn; Het was wel héél erg stil bij Studio Me.Mo, zowel in de webshop, de winkel, als op Social Media.
En ja, ik moet toegeven...naast de drukte met een nieuwe uitdaging, Guesthouse Maison Masko, zat ik ook een beetje 'vast'. Een beetje erg vast!

Het gevoel in de knoop te liggen, niet te weten welke richting ik nog uit wou met Studio Me.Mo, wel zeker weten dat er definitief een einde komt aan de fysieke winkel, afscheid nemen van Margo... Het was allemaal een beetje 'veel' en zeker niet bevorderlijk voor mijn creativiteit en ondernemerschap.

En dan waren er tòch de geregelde bestellingen voor persoonlijke juweeltjes ♥ Jullie wisten me te vinden (hoewel dat niet altijd evident was, sorry daarvoor!) en bij elke bestelling sprong mijn hart op, welgemeende danku ♡ Het plezier om jullie sieraden samen te stellen, de bestellingen in te pakken en jullie positieve reacties achteraf...redenen genoeg om een nieuwe adem te vinden!!                         


En, deze week begon het weer te kriebelen, hallelujah! De nieuwe adem is er, samen met een nieuw logo ;-) 
Studio Me.Mo staat voor handgemaakte sieraden items, al dan niet op maat, die jullie kunnen personaliseren. De juwelen kunnen online besteld worden of jullie kunnen langskomen in het atelier.

Ik ben vandaag begonnen met het opruimen van mijn atelier. In de loop van volgende weken zet ik de winkel klaar voor een uitverkoop van kleding, decoratie en sieraden (die uit collectie gaan).
Intussen kunnen jullie natuurlijk de gepersonaliseerde sieraden blijven bestellen.

Ik kijk er echt naar uit om er opnieuw volop in te vliegen, met hernieuwde energie en ideeën. Maar eerst gaan we er even tussenuit!

Tot na de herfstvakantie!
XOXO,
Margot

 

Laat een bericht achter

nl