Moederdag ♡ 8 mei 2022

Moederdag is dé dag om je mama eens extra in de watten te leggen en te tonen hoe graag je haar ziet!

Zelf heb ik het geluk om mama te zijn van twee prachtzonen en ik moet toegeven dat ik elk jaar stiekem uitkijk naar Moederdag.
Op die dag zijn al mijn jongens (ook de papa ;-)) extra lief en gaat alle aandacht naar mij, love it! Bovendien vier ik samen met mijn zussen ook mijn eigen mama en zo wordt Moederdag een echt familiefeest.

Wil je graag en enkele tips en ideetjes om je mama te verrassen? In deze blog deel ik graag waar ik het meest van geniet...


Koffie en cadeautjes op bed in de ochtend
Koffie, geen ontbijt...Het klinkt misschien erg ondankbaar, maar kruimels in bed vind ik echte horror. Ik krijg de kriebels van het idee alleen! Een koffietje op bed daarentegen, vind ik wel erg gezellig en de bijhorende knuffels en kusjes zijn hemels!
Een boeketje bloemen
Weinig vrouwen die niet genieten van een ruiker bloemen, denk ik dan... Bloemen vind ik altijd leuk om te krijgen én om te geven! Mijn mama mag op Moederdag ook een mooi boeket bloemen verwachten, het perfecte geschenk om een vrouw te tonen dat je haar graag ziet. Persoonlijk houd ik erg van een klein, maar kleurrijk boeket.
Een zelfgeschreven gedicht
Het allerbeste cadeau dat ik al mocht ontvangen voor Moederdag! Tijdens de eerste lockdown hadden mijn zoontjes, met een beetje hulp van de papa, een leuk en grappig gedicht geschreven. Ik moet nog steeds spontaan glimlachen als ik hieraan terugdenk :-)
Een uniek en persoonlijk geschenkje
Cadeautjes op Moederdag zijn geen must, hoewel het ALTIJD super leuk is om een kleine verrassing te ontvangen.
Ik houd het meest van unieke en persoonlijke cadeautjes, zoals een gegraveerde armband. Op de achterzijde van deze LOVE-armband staan de namen van al mijn mannen (ja, ook de hond), zo heb ik ze altijd dicht bij me!
Moederdag begint rustig, maar mondt bij ons meestal uit in een echt familiefeest... Doorheen de dag komen we allemaal samen met de kinderen en kleinkinderen om onze eigen mama in de bloemetjes te zetten. Zo genieten we allemaal samen met een hapje en een drankje van deze feestelijke dag en wordt het feest voor moeder extra bijzonder.
XOXO,
Margot

Laat een bericht achter

nl