Het verhaal achter Studio Me.Mo.

" Wear your story " 

Het verhaal van Studio Me.Mo. start in Brugge, maar heeft Gentse roots.

De droom van een eigen 'juwelen en accessoires'-merk leefde al een tijdje, maar de durf ontbrak en de timing zat nooit goed. Tot de kriebels in lockdown n°2, tijdens de tweede sluiting van onze concept store Pink Gin, toch de bovenhand namen. 
Het idee van een 'te personaliseren' juwelencollectie, werd voorzichtig gedeeld met manlief (dé ondernemer en het rekenwonder van ons twee) en Margo (de beste medewerkster ooit, die een klein jaartje geleden als een geschenk uit de lucht kwam gevallen).

Het enthousiasme werd onmiddellijk gedeeld en talloze brainstorm-sessies later, was het tijd om in het diepe te springen (dixit mijn wederhelft). De start van Studio Me.Mo., een jong, Belgisch merk dat een unieke en persoonlijke manier van 'juwelen shoppen' biedt.

Me.Mo. staat voor Memory, onze slagzin is "wear your story".

Bij Studio Me.Mo. houden we van objecten met een verhaal en een dieper liggende betekenis. Wij vinden het verhaal achter een juweel of een accessoire net zo belangrijk als het stuk op zich, het maakt het juweel nog mooier. Daarom vonden wij het belangrijk dat klanten onze juwelen kunnen personaliseren, zodat het helemaal eigen wordt. 

Onze collectie wordt ontworpen en gemaakt in ons eigen atelier en kan door de klant aangepast en uitgebreid worden met initialen, tags, bedels, gravures,.. Zo worden onze juwelen en accessoires uniek, ze vertellen een persoonlijk verhaal, ze vertellen jouw verhaal.

"Een juweel met een persoonlijke toets draag je aan je lijf, maar ook in je hart."

XOXO,

Team Studio Me.Mo 

 

 

Laat een bericht achter

nl