SELFCARE met juwelen <3

SELFCARE door middel van juwelen, hoe cool is dat?!
Wist je dat je kan zorg dragen voor jezelf door onze juweeltjes te dragen? 
De kracht van onze 'Edelstenen-collectie' om je pols, hals of aan je oren heeft een helende, energetische werking.

Edelstenen werken op energetisch niveau en doordat wij volledig uit energie bestaan, kunnen we van de kracht van een edelsteen profiteren:
Zo kan een 'aardende' steen dromerige types een beetje meer met de voetjes op de grond houden en kan een steen voor ontspanning kalmerend werken voor een stressie-persoon. 
Draag de edelstenen dichtbij je, als sieraad, zo profiteer je op elk moment van de energie!

Veel van onze handgemaakte juwelen zijn afgewerkt met parels, kristallen en halfedelstenen. Niet alleen omdat we deze natuurlijke materialen super mooi vinden, maar ook omdat we heel sterk geloven in de kracht van stenen.
Aan edelstenen, kristallen en parels worden veel positieve, helende krachten toegeschreven. Iedere soort heeft zijn eigen kenmerken en werking, aan jou om de steen of stenen uit te kiezen die je nodig hebt, én mooi vindt natuurlijk ;-)

Onze juwelen met edelstenen, kristallen en parels hebben we ondergebracht onder de collectie 'Parel en edelstenen Collectie'. 
Een betoverende collectie die bestaat uit handgemaakte juwelen met specifieke stenen én afzonderlijke bedeltjes (parels, edelsteen,..), waarmee je elk juweel kan personaliseren met jouw favoriete krachtstenen.
Vind je een steen mooi? We vermelden bij elke steen zijn specifieke energie en kracht, zo weet je ineens of de werking ervan aansluit bij jouw persoonlijkheid. 

Laat je verleiden :-)

Amethist is een krachtige, zuiverende en beschermende steen. Het kalmeert de gedachten en brengt innerlijke en mentale rust, hierdoor is de steen heel geschikt voor meditatie. Amethist bevordert het gezond verstand en helpt bij het nemen van besluiten. Deze steen verdrijft woede, angst en bezorgdheid en heeft op iedereen een fijne, verlichtende werking.

        

Aquamarijn is de steen van de troost. Dit gesteente straalt een bijzonder zachte, liefdevolle en toch heldere energie uit. De drager wordt door dit mineraal gesteund om angsten en grieven te overwinnen. Bovendien bevordert het de verdraagzaamheid.


Lapis Lazuli, dit wondermooie, diepblauwe kristal vergroot het zelfvertrouwen en het geloof in je eigen kunnen. De steen stemt de drager optimistisch, verlicht stress en zorgt voor innerlijke sereniteit. Lapis Lazuli is ook de steen van de vriendschap en relaties, het helpt om iemand te zien en aanvaarden zoals hij of zij werkelijk is.

  

Tijgeroog versterkt het zelfvertrouwen, verhoogt de opmerkzaamheid en de concentratie. De steen versterkt het rationele denken en maakt de drager daadkrachtiger, beslissingen nemen gaat makkelijker met een tijgeroog op zak. Tijgeroog verhoogt de concentratie, geeft het lichaam energie en helpt om doelen te bereiken. De ideale studeer-steen!


         
Sodaliet vermindert prikkelbaarheid en onrust. Het is een inzichtgevende steen die zelfacceptatie bevordert. Het is een steen die helpt om trouw te blijven aan jezelf en geeft je meer zelfvertrouwen.

          

Parels worden ook wel eens ‘tranen van geluk’ genoemd, ze ondersteunen onze diepste emoties. De zachte, zuivere energie van de parel brengt warmte, zachtheid, rust, vrede en verlichting. Een parel helpt stress en negatieve emoties zoals boosheid en schuldgevoel te absorberen en verdriet weg te nemen. 

Kan je maar geen genoeg krijgen van al deze mooie, helende, krachtstenen ((half)edelstenen) en juwelen?
Neem een kijkje op onze webshop www.studio-memo.be, om het volledige aanbod te ontdekken.

Energieke groetjes, 

Margot & Margo

Studio Me.Mo.

 

 

Laat een bericht achter

nl