Politique de remboursement

Retourbeleid |

Stap 1: Dien uw retourzending aan.
Neem contact met ons op via het contactformulier, laat een bericht achter en vertel ons wat de reden is voor het retourneren van het product. Nadat u toestemming hebt gekregen om uw bestelling te retourneren, gaat u naar stap 2.

We kunnen geen items accepteren die gedragen of gebruikt zijn of incompleet zijn. Ook kunnen wij geen gepersonaliseerde sieraden accepteren nadat u ons toestemming heeft gegeven voor uw bestelling.

Stap 2: Stuur ons uw retourzending

Stuur je retourzending naar het volgende adres: Studio Me.Mo. Constant Permekelaan 77, 8490 Jabbeke. Houd er rekening mee dat retourzendingen op eigen kosten en verantwoordelijkheid van de klant zijn. Studio Me.Mo. biedt een volledige terugbetaling binnen 14 dagen vanaf het moment dat uw bestelling is afgeleverd.

Helaas kunnen we geen belastingen, heffingen, toeslagen of verzendkosten terugbetalen voor retourzendingen. Als je bestelling arriveert nadat de 14 dagen zijn verstreken, bieden we je aan om je geretourneerde goederen terug te betalen in de vorm van een Studio Me.Mo. Cadeaukaart.

Stap 3: ontvang een kredietnota
Zodra we je geretourneerde goederen veilig en wel hebben ontvangen, maken we het bedrag binnen 14 dagen terug op de rekening waarmee je bestelling is betaald.

We kunnen geen items accepteren die gedragen of gebruikt zijn of incompleet zijn. We kunnen geen belastingen, heffingen, heffingen of verzendkosten terugbetalen voor retourzendingen.
Uw artikel (en) moet (en) worden verpakt in de originele verpakking en bij voorkeur verzonden in de envelop of doos waarin ze zijn aangekomen.
Sample Sale-artikelen zijn uitgesloten van retouren en / of ruilen.

Studio Me.Mo. kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor iets verloren of beschadigd tijdens het transport. Om de aankomst van uw retourzending zeker te stellen, raden wij u aan om een ​​postdienst te gebruiken met tracking en / of verzekering.

Contact: Heeft u nog vragen over retourneren en / of ruilen? Stuur ons gerust een e-mail op info@studio-memo.be  of neem contact met ons op via het contactformulier.
fr